Hej!

VEM ÄR OSCAR SVETOFT?

Oscar Svetoft är många saker. Och han är olika saker för olika människor. Några sätt att beskriva honom  är följande; en kärleksfull son, en lojal vän, en far till två (katter) och en man med många intressen. Men ett sätt som de flesta människor håller med om är det bästa sättet att beskriva honom är helt enkelt. En konstnär.

Redan i ung ålder hade han utvecklat ett intresse för att skapa. Han ritade med pennor, kritor och penslar och målade på bokstavligen vad som helst. Papper, läroböcker, möbler och väggar. Inget var säkert från den här kreativa unga konstnären. Allt var en kanvas redo att berätta en historia om färg och linjer.

 

Med hjälp av sina stödjande föräldrar fick han både material och konstböcker att utveckla sin talang som, om än stolta över sina sons entusiasm, inte var helt glad över de gröna monster som täckte vardagsrumsväggarna,. Detta, tillsammans med hans farföräldrars passionerade intresse för konst och kultur, och deras många utflykter  till den ena utställningen efter en annan, ledde honom senare att studera konst på högskolan efter gymnasiet och till att han nu försöka att leva på sin talang. Det har hjälpt honom vara den han alltid velat vara.

 

En konstnär.